Met bijna 350 bezoekers was de eerste Eczeem Dag in 2019 een geweldig succes. Van hartverwarmend welkom tot rijk gevulde goodie-bag, het was een dag van herkenning en erkenning. Vanwege Covid-19 is de nieuwe datum voor dit evenement 13 maart 2021. En je kunt je nu al aanmelden…

Op zaterdag 13 maart 2021 vindt de Eczeemdag 2021 In beweging in het Van der Valk hotel in Breukelen plaats. De informatiemiddag start om 13.00 uur en zit boordevol informatie en interactieve workshops over leven met eczeem. Het is een dag om geïnspireerd te raken, en anderen met eczeem te ontmoeten. De dag duurt tot circa 18.00 uur.

Inspirerende middag

De informatiemiddag is voor iedereen die te maken heeft met eczeem. Uiteraard voor jou als je zelf eczeem hebt, maar ook familie, vrienden, zorgverleners en andere geïnteresseerden zijn welkom. Want eczeem heb je niet alleen. De middag start met een centrale opening door de VMCE. We bespreken in begrijpelijke taal de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eczeem. En je krijgt antwoord op veel voorkomende vragen. Aansluitend kan iedere bezoeker deelnemen aan allerlei leuke en informatieve workshops en een kijkje nemen op de inspiratiemarkt.

Reserveren

Kom ook naar deze bijzondere dag! Reserveer snel een plek via Eczeemdag 2021 Je ontvangt dan als eerste de uitnodiging om je definitief aan te melden en een keuze te maken voor de workshops. Op dat moment betaal je ook de eigen bijdrage. Voor leden van de VMCE is de dag gratis. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon.

Deze dag wordt georganiseerd door de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV).

Als eerste op de hoogte

Wil je ons nieuws over atopisch eczeem niet missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram

MAT-NL-2000061